Matematik

"Arrgh Hjælp" :D

17. september 2008 af SimoneTc (Slettet)

"Arrgh"

Sidder her og kæmper med nogle ligninger. Det er b.la. med brøker, har svært ved og gennemskue hvordan man gør.

6x/2 = 4

6x/2 = 6x ud af 2

Ved godt den ser nem ud, men jeg er nød til og havde det fra bunden om hvordan man regner en ligning med brøker ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. september 2008 af janko (Slettet)

6x/2 = 4

6x/2 * 2 = 4  * 2

6x = 8

x = 8/6


Svar #2
17. september 2008 af SimoneTc (Slettet)

Tusind Tak.. :D


Skriv et svar til: "Arrgh Hjælp" :D

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.