Matematik

Hjælp til SVÆR opgave!

18. september 2008 af Tjubanghus (Slettet)

Af en kugle med radius udskæres en cylinder.

a) Vis at sammenhængen mellem cylinderens rumfang V og cylinderens halve højde t er bestemt ved:

V = 200 * π * t - 2 * π * t3

Håber I kan hjælpe.. : )


Svar #1
18. september 2008 af Tjubanghus (Slettet)

RETTELSE:

Af en kugle med radius udskæres en cylinder.

a) Vis at sammenhængen mellem cylinderens rumfang V og cylinderens halve højde t er bestemt ved:

V = 200 * π * t - 2 * π * t^3

Håber I kan hjælpe.. : )


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. september 2008 af mathon

du har glemt at angive kugleradius!


Brugbart svar (0)

Svar #3
18. september 2008 af mathon

OK

det blev også bemærket
i din første tråd med nøjagtig samme emne
https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=574861

hvad var der "galt" med svaret i din første tråd?


Brugbart svar (0)

Svar #4
18. september 2008 af mathon

V/t = 200π - 2πt2  =  2π(100 - t2), hvis rkugle = 10       


Skriv et svar til: Hjælp til SVÆR opgave!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.