Fysik

Hvilken formel skal jeg benytte mig af?

21. september 2008 af Sayne (Slettet)

Hvis der står i opgaven, at jeg skal beregne effekten af den energi, som hvert apparat fortsætter. Skal jeg så bruge P = U x I
eller P = E / delta t
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. september 2008 af peter lind

Det kommer sandelig an på hvilken oplysninger du har. Bortset fra at du burde skrive delta E i den sidste formel er begge formler rigtige.


Svar #2
21. september 2008 af Sayne (Slettet)

jeg kender U, I, den målte P, den beregnede P og den påtrykte P


Brugbart svar (0)

Svar #3
21. september 2008 af peter lind

Hvis du har den beregnede P hvorfor skal du så beregne den? Hvad mener du med påtrykte P?

Du har åbenbart ikke hverken delta E eller delta T. Så kan du ikke bruge den sidste formel.


Brugbart svar (0)

Svar #4
21. september 2008 af mathon

hvis du kender resistanserne

P = U2/R


Skriv et svar til: Hvilken formel skal jeg benytte mig af?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.