Matematik

reducering - rødder og brøker

23. september 2008 af mm :) (Slettet)

 x3*(x*y2)*2x*x-4

Jeg er i tvivl om jeg skal gange bårde x3 og 2x inde i paretesen?


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. september 2008 af mambojambo (Slettet)

Nej nøjes med at gange x^3 med parentesen, og svarede bliver følgende: x^4+x^3y^2 dette led, ganger du med resten


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. september 2008 af mathon

x3*x*y2*2x*x-4  = 2y2*x3+1+1-4  = 2x1*y2 = 2xy2


Svar #3
24. september 2008 af mm :) (Slettet)

tusind tak :)


Skriv et svar til: reducering - rødder og brøker

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.