Matematik

dum matematik

24. september 2008 af brolyOwns (Slettet)

Opgaven hedder

5*ex =95

ex =19

Ln(ex )=Ln(19)

.....

hvad gør jeg nu eller er opgaven løst


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. september 2008 af Isomorphician

ln(ex) = x


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. september 2008 af janko (Slettet)

x = ln(19)


Svar #3
24. september 2008 af brolyOwns (Slettet)

hvad er svaret så ^^?

jeg fatter virkelig nada af det efter det jeg har skrevet derop


Brugbart svar (0)

Svar #4
24. september 2008 af Isomorphician

som i #2

x = ln(19) ≈ 2,94


Svar #5
24. september 2008 af brolyOwns (Slettet)

5*ex =95

ex =19

Ln(ex )=Ln(19)

ex   = x

x=ln(19)

er der mere til det?


Brugbart svar (0)

Svar #6
24. september 2008 af Isomorphician

5ex = 95

ex = 19

ln(ex) = ln(19)

x = ln(19)


Svar #7
24. september 2008 af brolyOwns (Slettet)

hey mange tak :D

tror jeg er blevet kloger

men hvad med sådan en her:

e2x+4  = 65

det giver ingen mening .

-.-


Brugbart svar (0)

Svar #8
24. september 2008 af Isomorphician

e2x+4 = 65

ln(e2x+4) = ln(65)

2x + 4 = ln(65)

2x = ln(65) - 4

x = (ln(65) - 4)/2


Skriv et svar til: dum matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.