Matematik

At sætte den fælles faktor udenfor parentes

24. september 2008 af Gylledrengen (Slettet)

Hvad betyder udtrykket "sæt den fælles faktor udenfor parentes"? Giv et eksempel og forklar.


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. september 2008 af janko (Slettet)

læs:

https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=563220


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. september 2008 af LeCattez (Slettet)

(A*B*C + A*B) -> (B*C + B) A

Dvs. du kan gange A ind i parantesen og så vil du få det samme igen. A*BC = ABC - A*B = AB.

Det er i hvert fald hvad jeg kan huske af det.


Brugbart svar (0)

Svar #3
24. september 2008 af mathon

ab + ac = a*b + a*c = a(b+c)


Skriv et svar til: At sætte den fælles faktor udenfor parentes

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.