Matematik

Angående ligning

24. september 2008 af lesodk (Slettet)

nogle der ved håndkraft kan isolere x i ligningen

y = ax^2 + bx + c


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. september 2008 af juventuz (Slettet)

x=(-b±√d)/(2a)

Kan vel bruges hehe


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. september 2008 af mathon

x = (-b±√(4ay+d))/(2a)


Svar #3
25. september 2008 af lesodk (Slettet)

ved håndkraft....


Skriv et svar til: Angående ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.