Dansk

Reportage ret

25. september 2008 af Kamelkalle (Slettet)

Nogen der vil rette min tekst her? Generalt er det altis min sætningsopbygning, der halter.

Storforbryder skjult i Varberg


Efter flere fingerpeg fra omkringboende borgere, stormede skarpt bevæbnet politi i går aftes bygninger i Stockholm og Varberg. Det viste sig at være en omfattende auktion mod den største narko-liga i Sverige og med gamle Clark Olofsson som en af bagmændene.

At bagmænd bag Sveriges største narko-liga befandt sig i Stockholm, kom ikke bag på mange. At flere af bagmændene blev fundet i Varberg, var mere forbavsende. Men da man fandt storforbryderen Clark Olofsson blandt disse i Varberg, var det måske en smule forudset.

”Clark havde ingen chance, da politiets blokadevagt gik ind i huset, "sagde en anonym kilde til Sveriges Radio Sjuhärad.

Ifølge den svenske Radio Sjuhärad havde politiet kendt til Clark Olofsson og de andre smugleres tilstedeværelse i otte måneder før operationen. Dette er en skræmmende nyhed for naboerne til smuglerskjulet i Varberg bymidte.

”Det er meget rystende, at politiet ikke har grebet ind før, når de har vidst besked så længe. Clark er jo en storforbryder. Han er tidligere blevet dømt for mordforsøg! Havde jeg haft den mindste mistanke, havde jeg da ikke ladet mine børn løbe rundt ude i haven og lege osv. Men vi blev jo ikke advaret. Hvad ville politiet have stillet op, hvis der var sket mine børn noget – ja, eller nogen af de andres. Varberg er nok en lidt større by, men kriminalitet og forbrydere af den kaliber er ikke ligefrem byens varemærke! Jeg synes politiets tøvende handling er rystende!” Sagde

Ebba Linnea Oskarsson, nabo til skjulestedet, hvor narko-ligaen befandt sig.

Daniel Demuynck, der nu er en belgisk statsborger, har tilbragt mere end halvdelen af sit liv i fængsel. Hans nyeste straf, han modtog i 1999, når en domstol i danske Fredrik Sund dømt ham til 14 års fængsel for grov narkotika-handel. Han havde smuglet store mængder af amfetamin til Danmark. I 2005 blev han løsladt.


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. september 2008 af klotte (Slettet)

ikke lege OSV.

Hvorfor blev vi ikke advaret i tide ?

Hvad nu hvis ..... + angstfantasier.....

Hvorfor sidste afsnit om en helt anden ?


Svar #2
25. september 2008 af Kamelkalle (Slettet)

Ok.

1.) Har slettet osv. Det lød bedre uden (:

2) Skal jeg skrive noget om 'hvad nu hvis'?

3) hov undskyld. Det er om Clark olofsson, men han tog navneforandring. Er ændret (:


Skriv et svar til: Reportage ret

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.