Matematik

Ligning

25. september 2008 af Birgit84 (Slettet)

Hej

Jeg håber, at der er nogen der kan hjælpe mig med følgende ligning, da jeg simpelthen ikke kan få den til at stemme:

(e^x) - (e^-x) = 0

på forhånd tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. september 2008 af mathon

...gang med ex på begge sider


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. september 2008 af mathon

se
http://peecee.dk/upload/view/132412


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. september 2008 af mathon

rettelse - det gik for hurtigt med at læse rigtigt

e2x - 1 = 0

(ex)2 = 1

ex = 1

x = 0


Skriv et svar til: Ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.