Matematik

VIRKELIG VIGTIGT: haster

25. september 2008 af john connor (Slettet)

Undersøg hvad der sker med hvert af de følgende polynomier for x gående mod uendelig og x gående mod minus uendelig. FOrmuler udsagnene som resultater af formen

f(x) -> ? og x -> ?

Hvor der på spørgsmålstegnenes plads skal stå enten uendelig eller minus uendelig.

a) f(x)= 2x(opløftet i 2) - 4x + 3546

b) f(x)= -3x (opløftet i 6) + 43087x(opløftet i 15) + 14x(opløftet i 2) + 1

c) f(x)= 34x(opløftet i 5) - 23x(opløftet i 4)

d) f(x9= 8x(opløftet i 9) 94x(opløftet i 6) - 43x + 2

Hvordan gør man dette?


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. september 2008 af peter lind

Brug at x i den højeste potens "vinder" over de andre potenser.


Skriv et svar til: VIRKELIG VIGTIGT: haster

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.