Fysik

Svær opgave!

27. september 2008 af den grimme ælling (Slettet)

Sidder med denne opgave: http://peecee.dk/upload/view/132662

En der kan hjælpe?


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. september 2008 af Jerslev (Slettet)

#0: Du skal benytte oplysningen om, at du kan benytte en aftagende eksponentialfunktion som model for beregningerne.


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. september 2008 af peter lind

Formlen for strålingens styrke efter passage af en forhindring er I=I0•e-kx, hvor x er tykkelsen, I0 er intensiteten ved  tykkelsen 0 og k er en konstant, der er afhængig af hvilket stoppemateriale, det drejer sig om. k kan findes for jord og beton af de i opgaven givne oplysninger.

I matematik er der for nylig oprettet en tråd om en ekspotentiel aftagende funktion, som du muligvis kan have glæde af at se på.


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. september 2008 af peter lind

#2 tråden omtalt hedder tryk.


Svar #4
27. september 2008 af den grimme ælling (Slettet)

Jeg kan overhovedet ike se mig ud af hvilke værdier jeg får oplyst! :-S

Så vidt jeg kan se er

x=25cm

kjord=45cm


Svar #5
27. september 2008 af den grimme ælling (Slettet)

ok får a til 50,3 % og b til 1,99m! Er det korrekt?


Skriv et svar til: Svær opgave!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.