Fysik

Så prøver vi igen!

27. september 2008 af den grimme ælling (Slettet)

Jeg sidder fortsat med opgaven: Sidder med denne opgave: http://peecee.dk/upload/view/132662

Men er nu omsider nået frem til nogle resultater:

Stykke 1: 50,03%

Stykke 2: 18,35cm

Jeg vil MEGET GERNE have dette be- eller afkræftet!


Svar #1
27. september 2008 af den grimme ælling (Slettet)

Slet ingen? Har siddet med denne aflevering i over 5 timer nu!! Og det er den eneste opgave jeg mangler!


Brugbart svar (4)

Svar #2
27. september 2008 af JacobJensen (Slettet)

Nej der er ingen hehe


Svar #3
27. september 2008 af den grimme ælling (Slettet)

Nogen der ikke nok vil se på det? Jeg beder ikke om svaret elelr noget, vil bare gerne vide om det er rigtigt.


Brugbart svar (1)

Svar #4
27. september 2008 af mathon

de er begge forkerte


Svar #5
27. september 2008 af den grimme ælling (Slettet)

Pis!! Så må jeg vel bare prøve igen!

Jeg skal da først finde u, dette gøres idet:

x0,5=ln2/u⇔u=ln2/x0,5 = ln2/0,25m = 2,77m-1

Så indsættes i formlen: I=I0·e-u·x = 100·e-2,77·0,25m=50,03?

x er da tykkelsen, som er angivet til at være 25cm? og absorptionskoefficienten burde da også være rigtig?


Svar #6
28. september 2008 af den grimme ælling (Slettet)

Ok jeg giver op! Vil gerne have hjælp nu, for kan simpelthen ikke løse den! :-S


Skriv et svar til: Så prøver vi igen!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.