Matematik

Ligning med 2 ubekendte:s

28. september 2008 af Tobias11111 (Slettet)

Hej ...

Jeg har 1 lignnign med 2 ubekendte:

2x-y=6

-4x+2y= -2

Når jeg regner det ud, får jeg det her:

Et eller andet =10

Det giver keine mening

håber i ka hjælpe


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. september 2008 af juventuz (Slettet)

De kan ikke løses


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. september 2008 af janko (Slettet)

som #1 siger, har opgaven ingen løsning...

se http://peecee.dk/upload/view/132771


Brugbart svar (0)

Svar #3
28. september 2008 af janko (Slettet)

kan det være, at du har skrevet udtrykkene forkert op?


Svar #4
28. september 2008 af Tobias11111 (Slettet)

Så svaret er ingen løsning?:s

Svar #3 nej, det står korrekt


Brugbart svar (0)

Svar #5
28. september 2008 af juventuz (Slettet)

Der er ingen løsning på dette ligningssystem nej. Prøv at løse den med lige store koefficienters metode. Derfra ser du, at der ingen løsning er


Svar #6
28. september 2008 af Tobias11111 (Slettet)

Svar #5 Hvad mener du med "koefficienteres metode", Forstår ikke helt:)


Brugbart svar (0)

Svar #7
28. september 2008 af juventuz (Slettet)

2x-y=6

-4x+2y= -2
______________________-

2x-y=6

Ganger -4x+2y= -2 med -0.5

2x-y= 1
 

(2x-y)-(2x-y)=6-1

2x-2x-y+y=5

herfra ses, at hele venstre side går u og tilbage står

0=5

Som aldrig kan passe


Skriv et svar til: Ligning med 2 ubekendte:s

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.