Matematik

PLZ HJÆLP!!!!!! :''( kan slet ikk finde ud a det har prøvet i 3 timer nu XD

29. september 2008 af lawittca (Slettet)

Hej jeg sider lige med en mat aflevering til imorgen og er helt lost i to af opgaverne?? måske du ku hjælpe mig med at regne dem for kan ikke finde ud a Sinus og Cosinus selvom jeg ved det er det man skal bruge? og forstår ikke tegnet Σ

på forhånd tak :)

PS: jo flere indlæg jo bedre :)

opg. 2

arealet af en Trekant er 9,3m2

|DC|, |AC|, |BD|, |AB|

angivne mål:

C=60º, |BC|=6,4m. og h=2,9

opg. 4

a) Bestem: ∑7z = 4(8z-z2) Hvor z er skrevet under 7 på papriet

c) løs ligningen (7/2) * (4/3)x = (13/5) * (8/9)x
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. september 2008 af DMUS (Slettet)

ad a)
Går ud fra at z tilhører de naturlige tal Z, da er det blot.

8*4-4^2 + 8*5-5^2 + 8*6-6^2 + 8*7-7^2.

Så kan du selv regne det ud. Hvis du ikke har defineret z, så omskriv summen til et integrale, og integrer

8z-z^2 i grænserne 4 til 7. Skulle give det samme.

ad c)

Her skal du blot benytte at log(x^y) = log(x) * y

SÅ burde du kunne klare den.


Skriv et svar til: PLZ HJÆLP!!!!!! :''( kan slet ikk finde ud a det har prøvet i 3 timer nu XD

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.