Matematik

Ligninger med 2 ubekendte A.B.C

01. oktober 2008 af Jeppz (Slettet)

Hej!

Jeg skal løse den her men har lidt problemer! : x1 og x2 har jeg fået til 3,7 og -1,7 på min lommeregner men mit håndregnet resultat er ikke helt det samme?? :S

3x^2-6x=20  d = 6^2-4*3*-20 = 276       X1 =  -(-6)+Kvadratrod(276)/3*2 = 8,7 ?? 

På forhånd tak for hjælpen :D:D 


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. oktober 2008 af Isomorphician

Du skal sige:

(6 + √(276))/6

i stedet for:

6 + √(276)/6


Svar #2
01. oktober 2008 af Jeppz (Slettet)

 tusind tak! :P 


Skriv et svar til: Ligninger med 2 ubekendte A.B.C

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.