Matematik

ligning

03. oktober 2008 af mtyz5e (Slettet)

Halløj (:

Hvordan regner man flg. ligning ud?

4,56:X=0,0258  ?

håber på hjælp, tak (:


Brugbart svar (1)

Svar #1
03. oktober 2008 af Isomorphician

4,56/x = 0,0258

gang med x på hver side:

4,56 = 0,0258x

divider med 0,0258 på hver side:

176,744 = x


Svar #2
03. oktober 2008 af mtyz5e (Slettet)

tak (:


Skriv et svar til: ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.