Matematik

brøk

07. oktober 2008 af charliegirl (Slettet)

jaaa altså har prøvet at løse denne her brøk men kan virkelig ikk

forkort brøken

xy+ y i anden / xy

ved ikk om den kan læses


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. oktober 2008 af Ex Gratia (Slettet)

(xy + y2)/xy = (y(x + y)/xy = (x+y)/x = y/x + 1


Skriv et svar til: brøk

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.