Matematik

Giv dit indlæg et sigende navn, så hjælper du de relevante brugere med at finde netop dit spørgsmål. Titler som: "Hjælp" og "Haster" er bandlyste.

07. oktober 2008 af Ex Gratia (Slettet)

Find en løsning til

x - x = x + x

som opfylder, at x>0.


Brugbart svar (1)

Svar #1
07. oktober 2008 af Daniel TA (Slettet)

Fuldstændig enig!

x-x=x+x

0=2x

0=x

Hvilket ikke er x>0


Svar #2
07. oktober 2008 af Ex Gratia (Slettet)

Okay, den var åbenbart for svær. En anden opgave, som er meget lettere:

Bestem en løsning til:

x · 0 = 1

som opfylder, at x>0.


Svar #3
07. oktober 2008 af Ex Gratia (Slettet)

Lad 1/∞ = lim[x→∞] 1/x = 0, hvilket er sandt (!), så x · (1/∞) = x/∞ = 1 ⇔ x = ∞...


Svar #4
07. oktober 2008 af Ex Gratia (Slettet)

Slettet

Brugbart svar (1)

Svar #5
07. oktober 2008 af Danielras (Slettet)

Hvad har du gang i?


Brugbart svar (1)

Svar #6
08. oktober 2008 af Sherwood (Slettet)

#4 Er du sikker på, at jeg ikke havde ret?


Svar #7
08. oktober 2008 af Ex Gratia (Slettet)

Jeg illustrerer begrebet "infinity". I can do whatever I want until the Courts stop me. (Palin, 2008)


Svar #8
08. oktober 2008 af Ex Gratia (Slettet)

I øvrigt er det meget imponerende at I gad at scolle hele vejen ned (i brugte garenteret 'end'-knappen!) for at kommentere på indlægget. Men anyways, så tager det i al fald lidt tid at genere de netop 10 milioner tegn. Jeg håber det fylder godt i Studieportalens database. Hasta la vista, amigos.


Svar #9
08. oktober 2008 af Ex Gratia (Slettet)

genere --> generere


Brugbart svar (2)

Svar #10
08. oktober 2008 af rosiette (Slettet)

så skriver i sådan en overskrift og laver sådan nogen indlæg...hvordan skulle nogen kunne tage jer seriøs ?!!


Svar #11
08. oktober 2008 af Ex Gratia (Slettet)

#10.

Overskriften er ikke et forsøg på at være seriøs. Det er en provokation.


Brugbart svar (1)

Svar #12
08. oktober 2008 af rosiette (Slettet)

jøsses...et barn i trodsalderen :-S


Brugbart svar (1)

Svar #13
08. oktober 2008 af fluen på væggen (Slettet)

Lang tråd :)

Til rosiette: At starte en debat med en provokation kan til tider være ok. Det ville være barnligt, hvis det var provokation for provokationens skyld!

Til Ex Gratia: Hvis man har svært ved matematik, er det ikke nogen selvfølge, at man kan finde på en sigende overskrift. Det er heller ikke nogen selvfølge, at man er i stand til at stille et klart og præcist spørgsmål. Men ja, "hjælp" og "haster" er ved at være lidt ensformigt at se på, så det er en god opfordring at sende ud, hvis nogen modtager budskabet.

Til Sherwood: Må man høre, hvad det drejer sig om?


Brugbart svar (1)

Svar #14
08. oktober 2008 af rosiette (Slettet)

forstår så ike lige hvordan du kan kalde denne "noget" for e ndebat med en fyr der spammer jeg ved ikke hvor mange linjer, det vilel jeg godt nok kalde for det mest useriøse efter og så bagefter påstå at denne tråd er en debat!! for mig virker det mere som en børnehave ! debat er da når man kommer med sin holdning


Brugbart svar (1)

Svar #15
08. oktober 2008 af Mandelbrot (Slettet)

#7 Det er da et brud på enhver fornuft. Altså citatet.


Skriv et svar til: Giv dit indlæg et sigende navn, så hjælper du de relevante brugere med at finde netop dit spørgsmål. Titler som: "Hjælp" og "Haster" er bandlyste.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.