Matematik

gange rødder/parenteser ud?

08. oktober 2008 af Pudderplet_ (Slettet)

jeg skal gange paranteserne ud og jeg ved ikke rigtig hvordan man skal gøre..

( √3 + √5)( √3 - √5)


Brugbart svar (1)

Svar #1
08. oktober 2008 af Ex Gratia (Slettet)

Det er som at stjæle slik fra et barn - et naivt barn.

(√3 + √5)(√3 - √5) = (√3)2 - (√5)2 = 3 - 5 = -2


Brugbart svar (1)

Svar #2
08. oktober 2008 af Ex Gratia (Slettet)

(a + b)(a - b) = a·a - a·b + b·a - b·b = a2 - ab + ba - b2 = a2 - b2


Svar #3
08. oktober 2008 af Pudderplet_ (Slettet)

ej.. nu er den meget nemmere at forstå.

iih mange tak :)


Skriv et svar til: gange rødder/parenteser ud?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.