Matematik

Analystik geometri

14. oktober 2004 af Howie (Slettet)
hejsa allesammen...

håber jeg kan få noget hjælp til en opgave som jeg sidder fast i .. opgaven lyder :

a) bestem en parameterfremstilling for linien l, gennem A(1,2) og B(-1,4)

b) bestem en parameterfremstilling for den linie, m, gennem A, der har vektor AB som normalvektor

på forhånd tak!

Brugbart svar (0)

Svar #1
14. oktober 2004 af danielruhmann (Slettet)

Har du ingen bud selv? Man lærer kun af egne fejl.

Svar #2
14. oktober 2004 af Howie (Slettet)

det har jeg skam også... opg a har jeg fået til : (x) = (1) + t(-2)
(y) (2) (2) , hvor t tilhører R

Svar #3
14. oktober 2004 af Howie (Slettet)

ok det ser lidt akavet ud...

Svar #4
14. oktober 2004 af Howie (Slettet)

svært at skrive en parameterfremstilling op her, så den ser "normal" ud

Svar #5
14. oktober 2004 af Howie (Slettet)

man må sidde og læse det igen... " give a man a fish, he will eat for a day, teach a man to fish, he will eat for ever"

Brugbart svar (0)

Svar #6
14. oktober 2004 af frodo (Slettet)

hvis du vil skrive parameterfremstillingen her, kan du så ikke skrive den op på dene form:
(x,y)=(1-2t,2+2t)

Denne parameterfremstilling ser rigtig ud!

til den næste opgave:
Du skal finde en vektor (c), der har den egenskab at det(AB,c)=0 længden er ubetydelig!
og du har et punkt, Så burde det være muligt at finde parameterfremstillingen.

Svar #7
14. oktober 2004 af Howie (Slettet)

jeg siger pænt tak...

Skriv et svar til: Analystik geometri

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.