Matematik

bestem tangenthældningen

23. oktober 2008 af youknowm3 (Slettet)

besten tangenthældningen for x = 1 for en funktion med forskriften f(x) = x^6 - x^-6

hvilken regneregel skal bruges til at løse den? og evt. vis hvordan


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. oktober 2008 af mathon

1)  bestem f '(x)

2)  beregn f '(1)

3) tan(V) = f '(1)


Svar #2
23. oktober 2008 af youknowm3 (Slettet)

ja men hvilken regneregel bruges tll den?


Brugbart svar (0)

Svar #3
23. oktober 2008 af mathon

f '(x) = 6x5 + 6x-7


Brugbart svar (0)

Svar #4
23. oktober 2008 af Dkuro Chan (Slettet)

f'(x)=xn ⇒ f '(x)=nxn-1


Skriv et svar til: bestem tangenthældningen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.