Matematik

En svær og lang ligning

23. oktober 2008 af liridon (Slettet)

Bare et hurtigt spørgsmål:

g(x)= -4x3+100x2+x-200

f(x)=8x3-53x-35x+259

sæt f(x)=g(x)

Har lavet 2 funktioner i lommeregneren men kan ik finde ud af at lave et ordentligt vindue i grafvinduet.. har kæmpet med det..

Andre måder man kan gøre det på??


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. oktober 2008 af mathon

løs ligningen grafisk


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. oktober 2008 af Biochem (Slettet)

Løs det grafisk vha. programmet grapg (brug google)


Brugbart svar (0)

Svar #3
23. oktober 2008 af Biochem (Slettet)

Rettelse: Graph


Brugbart svar (1)

Svar #4
23. oktober 2008 af janko (Slettet)

får et kæmpe udtryk, efterfølgede reduceret til

x = 8,79         v            x=-2,087               v            x=1,631


Brugbart svar (0)

Svar #5
23. oktober 2008 af pingomus (Slettet)

argh hovedpine :O


Svar #6
23. oktober 2008 af liridon (Slettet)

tak for x'erne.. kan du ikke give mig y'erne også så jeg omsider kan lave et ordentligt vindue.. irriterende på sådan nogle lommeregnere..


Brugbart svar (0)

Svar #7
23. oktober 2008 af janko (Slettet)

brug graph!


Brugbart svar (1)

Svar #8
23. oktober 2008 af janko (Slettet)

se http://peecee.dk/upload/view/136881


Brugbart svar (0)

Svar #9
23. oktober 2008 af janko (Slettet)

se bort fra den første del af dokumentet


Brugbart svar (2)

Svar #10
23. oktober 2008 af juventuz (Slettet)

Ellers kan du solve f(x)=g(x) mht x eller beregne intersection i grafvinduet

du får da løsningerne

x=8.68011 v x=1.93296 v x=-2.27973


Skriv et svar til: En svær og lang ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.