Matematik

hjælp til løsning

26. oktober 2008 af caner18 (Slettet)

har brug for hjælp til denne opgave kan slet ikke løse den på en eller anden måde er der en der ude som vil hjælpe :S

Polynomierne f og g er givet ved

f(x) = -4x^3 + 100x^2 + x - 200

g(x) = 8x^3 - 53x - 35x + 259

bestem løsningerne til ligningen f(x) = g(x) med 3 decimaler


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. oktober 2008 af Kbka (Slettet)

I og med der står bestem og ikke beregn lægges der op til at du kan nøjes med at plotte de to grafer og aflæse deres skæringspunkter...


Skriv et svar til: hjælp til løsning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.