Matematik

ligning for tangent

28. oktober 2008 af Rasmus1337 (Slettet)

Hey, nogen der lige kan give en forklaring her? :)

Bestem ligningen for tangenten til grafen for f(x) = √x+2x+1 med røringspunktet med x0=4


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. oktober 2008 af mathon

beregn f '(x)


Svar #2
28. oktober 2008 af Rasmus1337 (Slettet)

altså √x+2x+1 -> 1/2√1 +2x ikke? men jeg tænkte på hvordan bruger man røringspunktet? skal man bare indsætte 4 i stedet for x eller hva?


Brugbart svar (1)

Svar #3
28. oktober 2008 af Dkuro Chan (Slettet)

Måske en burde lave et indlæg i Leksiewiki'en omkring dette? Bare idag har der været 3-4 spørgsmål om det samme -___-


Brugbart svar (1)

Svar #4
28. oktober 2008 af juventuz (Slettet)

#3 korrekt. Men indlæggene vil stadig blive oprettet. Ikke alle tjekker lektiewikien med mindre vedkommende har interesse i, om der ligger nogle gode ting deri eller, hvis han/han bliver henvist derhen.

Men en god idé selvfølgelig :-)


Brugbart svar (0)

Svar #5
28. oktober 2008 af mathon

f '(x) = 1/(2√(x)) + 2


Skriv et svar til: ligning for tangent

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.