Matematik

Simpel ligning

29. oktober 2008 af STOREtun (Slettet)

er gået kold i 9x^(-3/8)=5 .. den burde være ligetil, men går kold når jeg skal fjerne 9'tallet... :S

hjælp!


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. oktober 2008 af Isomorphician

9x-3/8 = 5 <=>

x-3/8 = 5/9


Svar #2
29. oktober 2008 af STOREtun (Slettet)

ja okay.. troede der var en større magisk hemmelighed når man skulle fjerne 9'tallet ;S

men takker


Svar #3
29. oktober 2008 af STOREtun (Slettet)

hmm.. men hvad så når x-3/8 skal splittes? for kan lommeregneren ikke udregne ln(-3/8)?


Svar #4
29. oktober 2008 af STOREtun (Slettet)

bump


Brugbart svar (0)

Svar #5
30. oktober 2008 af Isomorphician

x-3/8 = 5/9

x = -3/8√(5/9)


Skriv et svar til: Simpel ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.