Matematik

Formel

30. oktober 2008 af Wilkens (Slettet)

HEJ :-)

Hvordan omskriver man følgende formel:

B = (2,765 x V + 0,048 x L)2

                      b

Jeg skal have isoleret V

Altså V = ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. oktober 2008 af Sherwood (Slettet)

B=(2,765x*V+0,048x*L)^2/b

Bb=(2,765x*V+0,048x*L)^2

√(Bb)=2,765x*V+0,048x*L

(√(Bb)-0,048x*L)/2,765x=V


Svar #2
30. oktober 2008 af Wilkens (Slettet)

Tak


Skriv et svar til: Formel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.