Matematik

løs ligningen

30. oktober 2008 af Annakb (Slettet)

jeg har lidt problemer.

a=6 og b=22

ligningen lyder som følgende: f(x)=4.

hvordan knækker man lige sådan en nød?:)


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. oktober 2008 af Isomorphician

Lineær, eksponentiel eller potensiel funktion?


Svar #2
30. oktober 2008 af Annakb (Slettet)

lineær funktion


Brugbart svar (0)

Svar #3
30. oktober 2008 af Isomorphician

4 = 6x + 22


Svar #4
30. oktober 2008 af Annakb (Slettet)

fedt:) tak så havde jeg lavet den rigtig


Skriv et svar til: løs ligningen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.