Matematik

haster!!! virkelig meget

30. oktober 2008 af mukka (Slettet)

hjææælp hvad gør jeg forkert og hvordan fortsætter jeg

-32-5x-3=6x+7

3x2-11x-10=0

121-4*3*10=121-120

D=1 hvad er kvadratroden af 1 ?

x=-11-1/2*3


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. oktober 2008 af mathon

-32-5x-3=6x+7

9-5x-3 = 6x+7

6-5x = 6x+7...........


Svar #2
30. oktober 2008 af mukka (Slettet)

og hvad gør jeg så


Brugbart svar (0)

Svar #3
30. oktober 2008 af mathon

-1 = 11x


Brugbart svar (0)

Svar #4
30. oktober 2008 af Isomorphician

Hvis det skal opfattes som andengradsligningen:

-3x2 - 11x - 10 = 0

så er:

x = (11 ± √(1))/6

(√(1) = 1)


Skriv et svar til: haster!!! virkelig meget

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.