Matematik

Reducere ligning

30. oktober 2008 af LMøller (Slettet)

Isoler ligningen så T kan findes.

I*pi*R^2 = 4*pi*R^2*Σ*T^4


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. oktober 2008 af Peder Dingo (Slettet)

Har du noget bud selv?


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. oktober 2008 af klausop (Slettet)

R^2 er ganget på på begge sider. Væk med det

pi er ganget på på begge sider. Væk med det

så står der

I=4*E*T^4, del med 4E

I/4E=T^4

T=+-den fjerde rod af (I/4E)


Brugbart svar (0)

Svar #3
31. oktober 2008 af janko (Slettet)

I*π*R2 = 4*π*R2*Σ*T4

T4 = (4*π*R2) / (I*π*R2)                  Bemærk at udtrykket π * R2 både står i tæller og nævner, hvorfor

T4 = 4Σ / I

T = ±4√(4Σ / I)


Brugbart svar (1)

Svar #4
31. oktober 2008 af janko (Slettet)

... rettelse

T4 = (I*π*R2) /(4*π*R2*Σ)

T4 = I / 4Σ

T = ±4√(I/4Σ)

din udregning var korrekt.. jeg fejlede lige i #3


Skriv et svar til: Reducere ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.