Matematik

Bestemmelse af differentialkvotient

02. november 2008 af The Magpie (Slettet)

Hej alle.

Jeg har fået stillet en opgave, som lyder:

Bestem hjælpemidler differentialkvotienten: f(x) = 5x^2+4

Er der en der kan give mig en hjælpende hånd med den?

På forhånd tak.


Svar #1
02. november 2008 af The Magpie (Slettet)

Hov, der mangler lige et 'uden'. Bestem UDEN hjælpemidler skulle der stå.


Brugbart svar (1)

Svar #2
02. november 2008 af Sherwood (Slettet)

Differentier funktionen


Brugbart svar (1)

Svar #3
02. november 2008 af mathon

g(x) = ax2 + b

g ' (x) = 2ax


Skriv et svar til: Bestemmelse af differentialkvotient

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.