Matematik

finde en forskrift når x er nul

04. november 2008 af vumann (Slettet)

Hej :D

Hvordan finder man en forskrift for en ret linie når man får informationerne (0,4) og a=2?

Har fået det til f(x)=2x+4, men er meget usikker. håber i kan forklare det for mig :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. november 2008 af mathon

y = ax +b

y = 2x + b

4 = 2*0 + b

hvoraf
b = 4

konklusion:
y = 2x + 4


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. november 2008 af Arctan (Slettet)

y = ax + b går gennem punktet (0,b).


Skriv et svar til: finde en forskrift når x er nul

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.