Matematik

GRAFEN FOR EN LINÆR FUNKTION!!

05. november 2008 af Gliop (Slettet)

Hej alle sammen!

Jeg vil gerne have hjælp til de nedenstående opgaver..!! = )

Grafen for en linær funktion f går gennem punkterne A(3,8) og B(7,5)

a) Bestem forskriften for f.

b) Bestem f(5)

c) Løs ligningen f(x) = 10


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. november 2008 af admo_4life (Slettet)

forskriften:

lineær funktion = ax+b

a = (y2-y1)/(x2-x1) = - 3/4

b = 10.25

f(5) = 6.5

f(x)=10                      x=1/3

sådan der...


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. november 2008 af admo_4life (Slettet)

jeg håber at du har fået svar på det, som du havde brug for...


Svar #3
05. november 2008 af Gliop (Slettet)

Tak for hjælpen..!! :)

Hvordan har du fået b = 10,25?

Hvordan har fået f(5)=6,5?

Hvordan har du fået f(x)=10     x=1/3?


Skriv et svar til: GRAFEN FOR EN LINÆR FUNKTION!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.