Matematik

Formel

05. november 2008 af CJN (Slettet)

Hvis trykket i vand stiger 1 atmosfære for hver 10 metersdybde. Og ved vandoverfladen er trykket 1 atmosfærde, på 10 meter 2 atmosfærde osv.

Jeg tror det er denne formel jeg skal have fat i?

f(x) = b*ax

Men hva gør jeg?


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. november 2008 af mathon

...snarere

p = 0,1*d + 1


Svar #2
05. november 2008 af CJN (Slettet)

fordi den er lineær?

f(x) = ax + b


Brugbart svar (0)

Svar #3
05. november 2008 af mathon

Ja


Skriv et svar til: Formel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.