Matematik

Hurtig svar: hjælp til matematik

06. november 2008 af 215 (Slettet)

 En rektangulær grund er 20m længere, end den er bred. Da der skal lægges en ny vej, er det nødvendigt at tage 3m af længden. Til gengæld øges grunden 2m i bredden – herved bliver grunden 4m2 større, end den var før!

a) Bestem den oprindelige grunds mål


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. november 2008 af qspace (Slettet)

Du kan stille ligninger op for givne informationer.

L= grundens oprindelige længde

b=grundens oprindelige bredde

L=20+b

(b+2)*(L-3)=b*L+4

Indsæt udtrykket for L i ligningen, og løs for b. Når du kender b, kan du finde L.


Skriv et svar til: Hurtig svar: hjælp til matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.