Matematik

Kig----- om det er rigtigt??? plz...

07. november 2008 af camilie2 (Slettet)

sådan lyder opgaven:

Nu betragtes potens-funktionen y=0,225·x^(-0,5)
Hvis x fremskrives med faktoren 1,20, med hvilken faktor fremskrives så y?

y=0,225·1,20^(-0,5) <=> y = 0,205

Er det rigtigt?


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. november 2008 af Martin_boy (Slettet)

den er rigtigt


Svar #2
07. november 2008 af camilie2 (Slettet)

tak..


Skriv et svar til: Kig----- om det er rigtigt??? plz...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.