Matematik

isolering af positive tal

09. november 2008 af Dotter aKa Carl Mar (Slettet)

opgaven lyder:

De tre positive størrelser U, R og I er knyttet sammen af formlen:

U= R*I

a) Isoler R i formlen

b) Isoler I i formlen


Brugbart svar (1)

Svar #1
09. november 2008 af Jerslev (Slettet)

#0: Ad a: Divider igennem med I.

Ad b: Divider igennem med R.


Brugbart svar (1)

Svar #2
09. november 2008 af Isomorphician

U = R*I <=>

U/I = R


Skriv et svar til: isolering af positive tal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.