Matematik

funktion

12. november 2008 af warma (Slettet)

mangler hjælp til opgave 3:b,c,d,e,f,g

Vedhæftet fil: opgave 10.docx

Brugbart svar (1)

Svar #1
12. november 2008 af Daniel TA (Slettet)

til opgave b, så sæt x=0 og f(x)=0

c) f(x) er kontinueret og dm(f)=R, har f(x) nogle grænseværdier?

d)Plot den i et program

e) Løs den som en normal ligning, dog skal du huske på at vende ulighedstegnet hvis du ganger/deler med et negativt tal

f)Sæt f(x)=g(x) og regn løs

g)Der gælder når der netop kun skal være en løsning, så er d=0


Skriv et svar til: funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.