Matematik

let opg. hvis forstand på cas

13. november 2008 af kim19 (Slettet)

Hej jeg er rigtig dårlig til lommeregner..

ved ikke hvordan jeg skal løse denne opg. da den skal løses på cas

En funktion er givet ved.

f(x) = 2x + sin(x)

bestem en løsning til f(x) = 1

hvordan skal jeg gøre dette, du må meget gerne skrive hvad i trykker på jeres lommeregner jeg har selv en TI-89


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. november 2008 af mathon

vinkelmålet skal indstilles til radianer

Define f(x) = 2x+sin(x)

solve(f(x)=1,x)

displayet viser x = 0,335418


Svar #2
13. november 2008 af kim19 (Slettet)

jeg har fundet Define men hvordan får jeg den til at skrive f(x)


Brugbart svar (0)

Svar #3
13. november 2008 af mathon

alpha |


Brugbart svar (0)

Svar #4
13. november 2008 af mathon

...men du har behov for en stor genopdagelsestur i manualen...:-)


Svar #5
13. november 2008 af kim19 (Slettet)

Tak


Skriv et svar til: let opg. hvis forstand på cas

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.