Matematik

Hjælp - trapezet

16. november 2008 af Miss08 (Slettet)

I trapezet ABCD er siderne AD og BC parallelle, og det oplyses, at |AD| = 9,0, |AB| = 8,1, vinkel A = 70 grader og vinkel D = 61 grader.

Jeg skal beregne de manglende stykker i trapezet?


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. november 2008 af Isomorphician

Har du selv en idé?


Svar #2
16. november 2008 af Miss08 (Slettet)

 nej ikke rigtigt. Jeg har haft det før. Men kan ikke huske hvordan man laver det..

Så ville meget gerne have hjælp.


Skriv et svar til: Hjælp - trapezet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.