Matematik

Rettelse

16. november 2008 af Mikkiiie (Slettet)

Erfaingen viser, at for pattedyr kan sammenhængen mellem hvilepulsen P (målt i slags pr. min.) og kropsvægten M(målt i kg) udtrykkes ved

P = 241*M-0,25.

Beregn hvilepulsen for en bestemt isbjørn, der vejer 450 kg.

solve(P = 241*450-0,25,P) = 52,33 kan det passe?

Beregn vægten af en bestemt hun, der har en hvilepulss på 102 slag pr. minut.

solve(102 = 241*M-0,25,M) = 31,165 kan det passe?

Et pattedyr D1 vejer 50 % mere end isbjørnen.

Beregn hvor mange procent hvilepulsen for D1 er mindre end hvilepulsen for isbjørnene (?????)


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. november 2008 af peter lind

Find hvad pattedyret vejer og find derefter hvilepulsen på samme måde som for isbjørnen.


Svar #2
16. november 2008 af Mikkiiie (Slettet)

hvad med de andre er de rigtige?


Skriv et svar til: Rettelse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.