Matematik

Ligning

17. november 2008 af CJN (Slettet)

Isolér x i ligningen y = ax 

Hvad gør jeg her? Bruger log? Hvordan?


Svar #1
17. november 2008 af CJN (Slettet)

y = ax

log(y) = log(a)x

log(y)/log(a) = x

Rigtigt eller forkert?


Brugbart svar (1)

Svar #2
17. november 2008 af Danielras (Slettet)

Gå udfra at det er en skrivefejl da du går fint videre efterfølgende, men linie to skal være:

log(y) = log(a) * x


Svar #3
17. november 2008 af CJN (Slettet)

Nårh ja tak :-)


Skriv et svar til: Ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.