Matematik

matematik, pls hjælp!!

19. november 2008 af Figo! (Slettet)

Hej.

jeg skal finde x ved hjælp af nul-reglen, men kan ikke komme videre..

e-2x=3/2

Håber på at nogen kan hjælpe da den skal afleveres snart...


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. november 2008 af mathon

...ikke ved brug af nul-regnlen
men

ln(e-2x) = ln(1,5)

-2x = ln(1,5)

x = -(ln(1,5)/2)


Skriv et svar til: matematik, pls hjælp!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.