Matematik

Differentier f(g(x)

23. november 2008 af Mupe (Slettet)

Hej .. Nogen der kan hjælpe mig med denne opgave ? (:

Differentier f(g(x)) når
f(x)=x^2 og
g(x)=(3x+7)
 

På forhånd tak (:


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. november 2008 af mathon

f(g(x)) = (3x+7)2

f '(g(x)) = 2*(3x+7)*3 = 6(3x+7) = 18x + 42


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. november 2008 af Sherwood (Slettet)

Sammensat funktion:


Svar #3
23. november 2008 af Mupe (Slettet)

Super (:

Mange tak


Skriv et svar til: Differentier f(g(x)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.