Matematik

4.gradspolynomium - Ligningen f(x)=1 skal løses ved beregning?

24. november 2008 af ninja66 (Slettet)

Hej. Jeg løser en opgave hvor jeg skal bestemme monotoniforhold, ekstrema osv.

Desuden bliver jeg bedt om at løse ligningen f(x)=1 ved beregning, og dette driller mig en hel del. Ligningen ser således ud:              f(x)= x4-2x2+1

er der nogen der kunne komme nogle gode ideer til hvordan dette gøres?


Svar #1
24. november 2008 af ninja66 (Slettet)

yes yes, jeg fandt så lige ud af hvordan den skulle skæres, så jeg klarer mig.


Skriv et svar til: 4.gradspolynomium - Ligningen f(x)=1 skal løses ved beregning?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.