Matematik

hjælp til ligning.. som er lidt anderledes

25. november 2008 af charliegirl (Slettet)

hej. jeg forstår ikke denne ligning

2x^3 = 0

er x ikke bare 0?


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. november 2008 af peter lind

Jo


Svar #2
25. november 2008 af charliegirl (Slettet)

så resultatet er x = 0? eller hvad?


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. november 2008 af peter lind

#2 ja, x=0


Skriv et svar til: hjælp til ligning.. som er lidt anderledes

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.