Generelt

Studieretning... har brug for hjælp

25. november 2008 af Swifty_McVay (Slettet)

Hej allesammen, jeg har lige noget jeg tænker meget over.

Jeg går i 1. G på HTX og vi skal til at vælge studieretning, og jeg er ikke sikker på om jeg skal vælge Kommunikation/IT A og Samfundsfag B eller Matematik A og IT B. Jeg er lidt bange for at matematik bliver for svært. Jeg tænker på at arbejde på noget med Multimedie designer eller noget i den retning. Er der nogen med erfaring der kan sige om selvom om man ikke er virkelig god til matematik, om man så kan tage mat a, og hvad skal jeg bruge mest? Og hvad er de største forskelle på Kom/IT A og IT B? Jeg er lidt lost her, så håber på at få nogle råd.

På forhånd tak.


Brugbart svar (1)

Svar #1
02. december 2008 af MigM (Slettet)

Umiddelbart ville jeg vælge Kommunikation og IT A hvis du vil være multimedie designer. Dette fag har jo også meget kommunikation i sig. Du skal via dit design signalere/kommunikere og derved tror jeg du får sikkert nogle gode og brugbare redskaber, som du kan arbejde videre på.

... Men Matematik A niveau er altid godt at have. Det åbner mange muligheder for dig ved videreuddannelse, men det kommer jo også an på hvilken retning du skal. Dog kan en matematik-lærer ikke lade være med at anbefale sit eget fag :)


Skriv et svar til: Studieretning... har brug for hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.