Matematik

Ligning

26. november 2008 af Agnethe1990 (Slettet)

Hej allesammen, 

Nogle der kan hjælpe mig med at løse denne ligning?

undersøg om ½ er løsning til ligningen 8x3+2x2+x-(3/2)=0 ?

Vh Agnethe


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. november 2008 af Daniel TA (Slettet)

Indsæt ½ på alle x's pladser :) Hvis det giver 0 er ½ en løsning


Svar #2
26. november 2008 af Agnethe1990 (Slettet)

Det er uden hjælpemidler, så er du sikker på det?


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. november 2008 af Daniel TA (Slettet)

Ja, det er ikke så slemt :)

8x3+2x2+x-(3/2)=0

½3=13/23=1/8

Og

½2=1/4

Det er nok dem der irriterer dig lidt :)


Svar #4
26. november 2008 af Agnethe1990 (Slettet)

er vi så enige om at ½ ikke er en løsning


Brugbart svar (0)

Svar #5
26. november 2008 af Daniel TA (Slettet)

Jeg får det til at være en løsning ved hurtig hovedregning.


Skriv et svar til: Ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.