Matematik

Ligning... hjælp

26. november 2008 af tazz0r (Slettet)

Ved godt at jeg ikke lære noget... men er der ikke nogen der kan fortælle mig svarene på dette:

En stykkevis lineær funktion f er givet ved forskriften

f(x)= (-3x-11 for -5≤x<-3 | 2x+4 for -3≤x<2 | -½x+9 for 2≤x<6)
 

En liniær funktion g har forskriften g(x)=1/3x+4

Løs ligningen f(x) = g(x)

Løs uligheden f(x) ≤ g(x)
 


Brugbart svar (1)

Svar #1
26. november 2008 af Isomorphician

Sæt g(x) lig hver af de tre funktioner i f(x).


Brugbart svar (2)

Svar #2
27. november 2008 af mathon

se
https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=605335


Skriv et svar til: Ligning... hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.