Matematik

Isolering af x

27. november 2008 af Arvin (Slettet)

Jeg har følgende ligning hvor jeg gerne vil finde værdien af x:

-0,23x + 15,5894 = 19 -2*1,05x

Jeg har indtil videre lavet:

-0,23x + 2*1,05x = 19-15,5894
-0,23x + 2*1,05x = 3,4106
((-0,23x)/2) + 1,05x = 1,7053
 

Jeg er ikke helt sikker på hvordan jeg skal bruge logaritme her. Er det jeg har lavet overhovedet rigtigt?


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. november 2008 af mathon

løses nemmest grafisk


Svar #2
27. november 2008 af Arvin (Slettet)

#1

Er det ikke muligt at løse den slavisk?


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. november 2008 af Daniel TA (Slettet)

Hvad skal man bruge for at løse den i hånden?


Skriv et svar til: Isolering af x

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.