Matematik

Løsning på 2 ligninger

30. november 2008 af Youngmann (Slettet)

2(2x-1)2 = 0

og

3x(0,5x+5) = 0

En venlig sjæl, der vil skrive mellemregningerne, således jeg får mulighed for at finde ud af, hvad I/du har tænkt/gjort?


Brugbart svar (1)

Svar #1
30. november 2008 af mathon

2(2x-1)2 = 2(2(x-½))2 =2(4(x-½)2) = 8(x-½)2 = 0

3x(0,5x+5) =  3x(0,5(x+10)) = 1,5x(x+10) = 0


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. november 2008 af Jerslev (Slettet)

#0: Min tanke: Nulreglen. Prøv selv herfra. :)


Svar #3
30. november 2008 af Youngmann (Slettet)

#1; tak!


Skriv et svar til: Løsning på 2 ligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.